Metamorfose voor Feyenoord: We zijn nu de te kloppen ploeg

Metamorfose voor Feyenoord: "We zijn nu de te kloppen ploeg"

13-08-2017 16:36
11

Volgens Karim El Ahmadi kijken tegenstanders nu anders naar Feyenoord dan vorig seizoen. Dat heeft met de landstitel van de Rotterdammers te maken.

"We zijn nu de te kloppen ploeg", aldus de Feyenoord-aanvoerder in gesprek met FOX Sports na afloop van de 2-1 overwinning op FC Twente. "Iedereen wil van je winnen. Wat de mensen kunnen verwachten? We gaan weer voor het kampioenschap. Dat hebben we vorig seizoen niet uitgesproken, maar een club als Feyenoord moet daar altijd voor gaan. We hebben een goede selectie. Nu spreken we het vanaf dag een uit. Het wordt moeilijker dan vorig jaar, dus we moeten er goed op voorbereid zijn."

Wedden

Meer odds

Feyenoord opende het Eredivisie-seizoen met een magere 2-1 overwinning op Twente. El Ahmadi was bij vlagen niet te spreken over het vertoonde spel van zijn ploeg. "De eerste helft was stroef. De goal was goed, maar het baltempo was te laag. We maakten veel domme beslissingen. We hebben niet veel kansen gecreërd, maar je wint de wedstrijd wel. Als je in De Kuip speelt, moet je goed voetbal spelen. Bij vlagen was het niet goed. Maar ook dit soort wedstrijden zijn belangrijk."