'Ook Chelsea en Real concreet voor Sánchez: Spurs-delegatie komt naar Amsterdam'

'Ook Chelsea en Real concreet voor Sánchez: Spurs-delegatie komt naar Amsterdam'

13-08-2017 23:09
117

Een delegatie van Tottenham Hotspur reist maandag af naar Amsterdam om te onderhandelen over Davinson Sánchez. Dat meldt De Telegraaf. De Colombiaanse verdediger van Ajax heeft zelf een voorkeur voor een transfer naar Spurs, maar ook Chelsea en Real Madrid zijn inmiddels concreet voor de stopper. 

Ajax sloeg deze week een bod van veertig miljoen op Sánchez af. Tottenham wil ver gaan voor de 21-jarige international. Maandag staan er onderhandelingen op het programma in de hoofdstad van Nederland. Spurs gaat om de tafel met zowel Ajax als het management van Sánchez. Het is de bedoeling om een transfer zo snel mogelijk in orde te maken. 

Tottenham voelt namelijk de hete adem van onder meer Chelsea en Real Madrid in de nek. Ook die twee clubs hebben het oog laten vallen op Sánchez, weet De Telegraaf. De Zuid-Amerikaan zelf heeft een uitgesproken voorkeur voor Spurs. Na een gesprek met manager Mauricio Pochettino is hij overtuigd geraakt van de plannen van de vicekampioen van Engeland. 

Telegraaf-journalist Valentijn Driessen acht het uitgesloten dat Sánchez donderdagavond in actie komt tegen Rosenborg, zo zei hij bij voetbaltalkshow Rondo.