VP's Elftal van de Week: Vitesse en Heracles domineren, één PSV'er

VP's Elftal van de Week: Vitesse en Heracles domineren, één PSV'er

14-08-2017 13:30
40

Vitesse en Heracles Almelo domineren naar aanleiding van hun prestaties in de eerste speelronde van de Eredivisie VP's Elftal van de Week. Feyenoord ontbreekt ondanks een zege, terwijl PSV met één speler present is.

Bram Castro (Heracles Almelo)
Trekt zijn goede vorm vrolijk door in het nieuwe seizoen. De ervaren Belg, die deze zomer een transfer naar AA Gent zag afketsen, was een sta-in-de-weg voor Ajax, dat hem één keer passeerde.

Wedden

Meer odds

Guram Kashia (Vitesse)
Een rots in de branding voor Vitesse, dat zaterdagavond in een half uur klaar was met NAC Breda. Kashia heerste, verdeelde en is misschien wel de beste speler in Arnhem.

Alexander Büttner (Vitesse)
Je kunt zien dat hij honderd procent fit is na een goede voorbereiding. Het zelfvertrouwen van Büttner straalt ook af op zijn ploeggenoten, wat hem een belangrijke schakel maakt.

Denzel Dumfries (sc Heerenveen)
Met twee assists voor je nieuwe club debuteren in de Eredivisie: het kan minder. Dumfries speelde een goede wedstrijd als vleugelverdediger aan de rechterkant.

Bram van Polen (PEC Zwolle)
De sleet zit er nog niet op bij Van Polen, die de hele linkerkant bestreek tegen Roda JC. Was bovendien trefzeker en daarmee heeft hij na één wedstrijd al de helft van zijn productie van vorig seizoen bereikt.

Simon Gustafson (Roda JC)
Als Gustafson het op zijn heupen heeft is hij heel moeilijk af te stoppen. Heeft veel diepgang, scoort makkelijk en kan zich dit seizoen ontpoppen als leider van Roda JC.

Hicham Faik (Excelsior)
Met al zijn tanden weer netjes in zijn mond en een gezonde knie is Faik helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Dat bewees hij met een goed optreden tegen Willem II.

Sander van de Streek (FC Utrecht)
Is na een jaar Jupiler League met Cambuur terug in de Eredivisie en iedereen mag het weten. Van de Streek kopte de 2-0 prachtig binnen en was een plaag voor de ADO-defensie.

Hirving Lozano (PSV)
Verprutste vooral in de eerste helft een aantal opgelegde kansen, maar wat ging er veel dreiging uit van de kleine Mexicaan. Daar gaat PSV nog veel plezier aan beleven.

Milot Rashica (Vitesse)
Dit moet het seizoen van Rashica worden. Heeft twee jaar kunnen wennen aan de Eredivisie, maar dit seizoen moet er geoogst worden. Met een assist en doelpunt is de start veelbelovend.

Brandley Kuwas (Heracles Almelo)
Ronald de Boer zei na afloop van de stunt tegen Ajax dat Kuwas eigenlijk te goed is voor Heracles. Aan de rechtsbuiten, die zéér fraai de winnende goal maakte, de taak het dit seizoen te bewijzen.