Muzikant Locadia over gouden Porsche: Dit monster bleek te snel voor Nederland

Muzikant Locadia over gouden Porsche: "Dit monster bleek te snel voor Nederland"

15-08-2017 08:07
75

Jürgen Locadia is druk bezig met een carrière naast het voetbal. De 23-jarige PSV-aanvaller vertelt in gesprek met het Algemeen Dagblad over zijn muzikale loopbaan.

"Ik maak al twee jaar eigen tracks. Maar toen ik geblesseerd raakte, had ik meer tijd de studio in te gaan", aldus Locadia. De nummers die hij maakt, gelden vooral als eerbetoon aan zijn overleden oma. "Ze heeft mij grotendeels opgevoed. Mijn moeder was alleenstaand en moest veel werken om vier kinderen groot te brengen. Dus was ik veel bij mijn oma. Ze leerde me wat goed was en wat slecht. Ze lette vooral op dat ik naar school ging."

Locadia stelt dat hij zijn gevoelens kwijt kan in de muziek en dat hij minder waarde hecht aan materiële zaken, hoewel hij onlangs een gouden Porsche aanschafte. "Dat is normaal voor iemand als ik, toch? We hadden vroeger thuis heel weinig. Ik keek op tegen mensen die veel geld verdienden. Nu denk ik: dat is allemaal buitenkant." Veel plezier van zijn unieke sportauto heeft Locadia overigens niet gehad. "Dit monster bleek te snel voor Nederland. Ik heb heel veel snelheidsboetes gekregen in die tijd."