Update: Sánchez verschijnt weer op Ajax-training; vraagtekens over 'Rosenborg'

Update: Sánchez verschijnt weer op Ajax-training; vraagtekens over 'Rosenborg'

16-08-2017 10:51
109

Davinson Sánchez stond dinsdag niet op het trainingsveld omdat hij behandeld wordt vanwege een knieblessure. Dat meldt Ajax dinsdag via de officiële kanalen.

Sánchez moest zich dinsdag ondanks de transferperikelen melden in Amsterdam, maar stapte niet met de rest van de selectie het trainingsveld van De Toekomst op. Volgens de officiële lezing van Ajax trainde de Colombiaan binnen omdat hij last heeft van een knieblessure. Daar is hij aan behandeld.

De transfer van Sánchez naar Tottenham Hotspur lijkt met de dag dichterbij te komen. Een eerste bod van de Londenaren van veertig miljoen euro werd afgewezen, maar dinsdag zou een zware delegatie van de Premier League-club naar Amsterdam afreizen om over de deal te onderhandelen. Op de training van dinsdag was landgenoot van Sánchez Luis Manuel Orejuela er overigens ook niet bij. Hij heeft nog geen werkvergunnning. 

Update 16/8 10.51: Sánchez is woensdagochtend 'gewoon' aanwezig op het trainingsveld van Ajax. Dat meldt onder meer De Telegraaf. Dinsdag had de Colombiaan nog (te) veel last van een knieblessure. Grote vraag is nu of Sánchez donderdagavond van de partij is tijdens het Europa League-duel met Rosenborg.