FC Utrecht-transfer schot in de roos: Er zit nog heel veel lucht naar boven in

FC Utrecht-transfer schot in de roos: "Er zit nog heel veel lucht naar boven in"

15-08-2017 17:26
25

Cyriel Dessers heeft in zijn eerste weken bij FC Utrecht een uitstekende indruk gemaakt. De spits, die deze zomer overkwam van NAC Breda, maakte al drie goals.

Tegen Lech Poznan was Dessers trefzeker en bij zijn Eredivisie-debuut tegen ADO Den Haag vond hij twee keer het net. "Cyriel laat zien waarom we hem hebben gehaald", zegt trainer Erik ten Hag op de website van FC Utrecht. "Hij pakt het ongelooflijk goed op, en het helpt dat hij dan ook gelijk drie keer scoort. Dat geeft hem zelfvertrouwen en dat is prima. Maar er zit ook nog heel veel lucht naar boven in, mits hij goed werkt en wij goed werken."

Wedden

Meer odds

FC Utrecht heeft in ieder geval flink wat concurrentie voor Dessers gehaald. De afgelopen weken kwamen Lukas Görtler en Jean-Cristophe Bahebeck, die wordt gehuurd van Paris Saint-Germain. "In onze voorhoede hebben we keuzes, kunnen we variabel zijn. We kunnen tegenstanders voor problemen stellen. En daar is het om te doen", aldus Ten Hag, die op de persconferentie liet weten goede hoop te hebben dat Yassin Ayoub woensdag beschikbaar is tegen Zenit Sint-Petersburg in de Europa League.