'Utrecht-beul' is zich van geen kwaad bewust: Weet dat hij van duels houdt

'Utrecht-beul' is zich van geen kwaad bewust: "Weet dat hij van duels houdt"

Gepubliceerd: vrijdag 18 augustus 2017 om 16:18vr 18-08-2017 om 16:18

ADO Den Haag-middenvelder Danny Bakker vindt alle ophef rondom zijn persoon schromelijk overdreven. Bakker blesseerde in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht zowel Anouar Kali als Yassin Ayoub, maar is zich van geen kwaad bewust.

"Ik heb het zelf niet zo gevolgd en ik vind dat het niet zo heel erg was", aldus Bakker tegenover Omroep West. "Ik heb wel gehoord dat de KNVB er serieus naar gekeken heeft, maar uiteindelijk is het op niets uitgelopen en daar ben ik wel blij mee. Het is niet zo dat ik met opzet iets heb gedaan. Kali verloor de bal en ging het duel in. Ik weet dat hij daar ook wel van houdt. Maar ik raakte zijn voet, een beetje ongelukkig. Er was totaal geen opzet in het spel."

Kali heeft een ingescheurde achillespees opgelopen na het duel met Bakker. De pas net bij FC Utrecht teruggekeerde middenvelder is twee maanden uit de roulatie. Ook Ayoub moest het veld verlaten na een duel met Bakker, maar kwam er een stuk beter vanaf dan zijn ploeggenoot. Woensdagavond tegen Zenit Sint-Petersburg was Ayoub gewoon weer van de partij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws