'Ik heb afspraken gemaakt met Ajax. Daar houd ik het bij. Gaat over speelminuten'

'Ik heb afspraken gemaakt met Ajax. Daar houd ik het bij. Gaat over speelminuten'

18-08-2017 23:00
13

Stan van Bladeren maakt zich niet druk om de concurrentiestrijd bij Ajax. De doelman had gehoopt een plekje op te schuiven in de pikorde van de Amsterdammers, maar toen haalde de club ineens Kostas Lamprou als derde doelman van het eerste elftal. Van Bladeren hoopt nu op speelminuten bij Jong Ajax.

"Of ik me zorgen maak? Nee, dat is Ajax. Dat is het enige antwoord dat ik kan geven", zegt Van Bladeren tegen FOX Sports. "Ze kunnen iedereen halen die ze willen. Dat is terecht. Je moet gewoon de beste zijn. Op het moment dat je het niet goed doet, staan er anderen in de rij. Je moet zorgen dat je goed speelt. Een beetje druk is nooit erg, daar word je niet slechter van."

Van Bladeren heeft vrijdagavond in ieder geval zijn visitekaartje afgegeven met Jong Ajax. De doelman bleek een grote sta-in-de-weg voor sc Cambuur, de tegenstander. "Het ging erg goed. Ik heb mijn ploeg redelijk vaak op sleeptouw kunnen nemen", aldus de doelman, die nog wat vertelt over zijn positie in Amsterdam. "Ik heb wat afspraken gemaakt met Ajax. Daar houd ik het bij. Dat gaat over speelminuten."