'Hij belde me midden in de nacht op. Sorry, maar ik heb net een akkoord met Ajax'

'Hij belde me midden in de nacht op. Sorry, maar ik heb net een akkoord met Ajax'

18-08-2017 23:50
29

Frank de Boer heeft er geen spijt van dat hij in 2012 een baan bij Liverpool liet lopen. De manager van Crystal Palace was toen in dienst van Ajax, waar hij niet weg wilde. Dit weekend neemt De Boer het met Palace op tegen Liverpool.

"Ik had het gevoel dat ik op dat moment nog niet klaar was bij Ajax", zegt De Boer op de persconferentie. "Het was geen lastige beslissing. Ik heb er geen seconde over getwijfeld omdat ik op dat moment erg gelukkig was bij Ajax en daar nog niet klaar was. Ik had net afgesproken dat ik nog een paar jaar zou blijven."

De Boer maakte een vergelijkbare situatie mee toen hij speler was van Ajax. Toen klopte FC Barcelona voor hem aan. "Het was hetzelfde toen ik bij Ajax speelde. Midden in de nacht belde de assistent-trainer van Johan Cruijff (die toen trainer was, red.) me op en zei: Johan Cruijff wil dat je voor Barcelona komt spelen. Ik had net afgesproken dat ik drie jaar langer bij Ajax zou blijven en zei: sorry, maar ik heb net een akkoord met Ajax. Op dat moment zei ik nee en dat was hier hetzelfde."

No Poll