Tien keer beter dan die linksback van Ajax die al drie keer afgeserveerd is

"Tien keer beter dan die linksback van Ajax die al drie keer afgeserveerd is"

19-08-2017 00:03
94

Johan Derksen begrijpt niet dat Ajax diverse spelers die uiteindelijk naar Feyenoord zijn gegaan heeft laten lopen. Spelers als Ridgeciano Haps en Jeremiah St. Juste werden meerdere keren gelinkt aan Ajax, maar maakten de transfer naar de aartsrivaal uit Rotterdam-Zuid. Sam Larsson wordt aan dat rijtje toegevoegd.

"Feyenoord slaat toe met Haps. Die is tien keer beter dan die linksback van Ajax (Mitchell Dijks, red.) die al drie keer afgeserveerd is", zegt Derksen bij Voetbal Inside. "Nu gaat die linksbuiten van sc Heerenveen weer naar Feyenoord. Die is ook zeer geschikt voor Ajax."

René van der Gijp vindt dat Ajax niet al te veel moet vragen voor een speler als Amin Younes. "Ik hoorde dat er vijftien miljoen voor Younes geboden is. Ik geloof het zomaar, want hij heeft in de Europa League echt goed gespeeld. Dan had ik gezegd: tot hoelaat zijn jullie er nog? Ik had hem voor twaalf uur nog gebracht. Hij scoort alleen bijna niet en heeft maar drie, vier goede wedstrijden gespeeld. Tegen Schalke 04 was hij top."