'Feyenoord betaalt 'veel hoger' bedrag voor Larsson', Zweed zwijgt als het graf

'Feyenoord betaalt 'veel hoger' bedrag voor Larsson', Zweed zwijgt als het graf

19-08-2017 15:53
68

Feyenoord betaalt een 'veel hoger' bedrag voor Sam Larsson (sc Heerenveen) dan de vier miljoen euro die sinds vrijdag door diverse media wordt genoemd. Het Algemeen Dagblad meldt dat. Larsson zelf zwijgt voorlopig als het graf over zijn aanstaande transfer naar De Kuip. 

"Ik hoop dat je het begrijpt, maar ik kies nu voor stilte", aldus het Zweedse enfant terrible in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Er is de afgelopen tijd veel over me gezegd en geschreven. Voorlopig wil ik nergens commentaar op geven."

Vrijdag werd bekend dat Larsson (24) maandag waarschijnlijk zijn handtekening zet onder een meerjarig contract bij kampioen Feyenoord. De Telegraaf wist te melden dat technisch directeur Martin van Geel de vleugelspeler voor zo'n vier miljoen euro heeft weten los te weken uit Friesland. Het AD bestrijdt dat bericht. 

'Celta de Vigo bood zes miljoen euro en toen zei Gerry Hamstra (de technisch manager van Heerenveen, red.) nee'. Welk bedrag Feyenoord wél of tafel legt voor Larsson, is onbekend. 

No Poll