Mokhtar: Wij komen om lekker te ballen en dan blijkt er niet gesproeid te zijn

Mokhtar: "Wij komen om lekker te ballen en dan blijkt er niet gesproeid te zijn"

21-08-2017 11:27
34

PEC Zwolle-aanvaller Youness Mokhtar had heel wat te klagen na de 1-1 tegen Sparta van zondagmiddag. Mokhtar vond het uiteindelijke gelijkspel terecht, maar ergerde zich aan meerdere zaken.

Enkele beslissingen van de arbitrage schoten bij Mokhtar in het verkeerde keelgat. Ook over het kunstgras op Het Kasteel was hij niet te spreken. "Wij komen hier om lekker te voetballen en dan merk je dat ze niet gesproeid hebben", laat de aanvaller weten aan De Stentor. "Er was vorige week een heel gedoe om ons veld, maar dat is ten minste twee keer besproeid. Misschien dat ze bang waren en onze balsnelheid laag wilden houden..."

Volgens Mokhtar moet er nog het een en ander gebeuren in de Zwolse selectie. "Er mag van mij in elke linie wel iemand bij. Ik vind onze selectie nog te smal. Ik wil niemand tekort doen, maar ik denk dat de trainer te weinig keus heeft, helemaal als we straks blessures en schorsingen krijgen." De buitenspeler beseft dat dit ten koste kan gaan van zijn eigen positie. "Van mij mag er ook een buitenspeler bij hoor. Concurrentie is altijd welkom. Daar word ik ook beter van."