Wennen aan PSV: 'Ik zei laatst nog tegen mijn zaakwaarnemer dat het hectisch was'

Wennen aan PSV: 'Ik zei laatst nog tegen mijn zaakwaarnemer dat het hectisch was'

21-08-2017 12:31
13

Derrick Luckassen maakte zondag eindelijk zijn competitiedebuut voor PSV. De van AZ overgekomen verdediger is blij dat de kop er in de Eredivisie ook voor hem af is.

Luckassen merkte de voorbije periode direct hoe het er bij een topclub aan toe kan gaan. Na de uitschakeling in de voorronde van de Europa League werd het onrustig bij PSV. "Zo, zeg dat wel. Ik kwam hier en de druk stond er gelijk vol op", aldus Luckassen tegen Voetbal International. "Vooral na die uitschakeling in de Europa League, dat had ik niet verwacht. Ik zei laatst nog tegen mijn zaakwaarnemer dat het zo hectisch was. Maar dat hoort bij een topclub, ik raak er niet van in de war."

"Het gaat om het voetballen en we hebben vandaag gewonnen, dat is het belangrijkste", aldus de verdediger, die tegen NAC (1-4) betrokken was bij de penalty van de Bredanaars. Na afloop noemde hij die pingel 'totaal niet terecht'. Het humeur van Luckassen kon er uiteindelijk niet onder lijden. "Lekker dat ik na lange tijd weer een competitiewedstrijd kon spelen, ik ben er heel blij mee. Ik denk dat ik een stabiele wedstrijd heb gespeeld."