Waarom ik voor Feyenoord gekozen heb? Omdat het Feyenoord is

"Waarom ik voor Feyenoord gekozen heb? Omdat het Feyenoord is"

21-08-2017 15:32
49

Sam Larsson kan niet wachten om de harten van de Feyenoord-fans te veroveren. De Zweedse buitenspeler beseft dat de concurrentiestrijd pittig is in Rotterdam-Zuid, maar desondanks is hij vol vertrouwen.

"Waarom ik voor Feyenoord gekozen heb? Omdat het Feyenoord is", zegt Larsson tegen RTV Rijnmond. "Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen. Toen ik hoorde dat Feyenoord interesse had, werd het interessant. Toen het concreet werd, was ik blij. Het voelt goed dat ik hier nu ben."

Oud-Feyenoorder John Guidetti adviseerde Larsson om naar Feyenoord te gaan. "Ik spreek veel met hem. Iedereen heeft iets positiefs te zeggen over Feyenoord. Met name de spelers die hier gespeeld hebben. Hij adviseerde me om naar Feyenoord te gaan", aldus Larsson, die vertelt waarom hij per se naar Feyenoord wilde. "Doordat Feyenoord meedoet om het kampioenschap en Champions League speelt, was dit een noodzakelijke stap voor mij. Ik ben klaar om voor m'n plek te vechten. De concurrentiestrijd is voor iedereen beter."

Door de onrust tussen Larsson en zijn vorige club sc Heerenveen vertrekt de Zweed door de achterdeur uit Friesland. Larsson weigerde te trainen en wilde ook niet op de teamfoto verschijnen. Hij voelt zich echter niet geroepen om zijn kant van het verhaal te vertellen. "Het is een lang verhaal. We hebben daar intern over gesproken. Ik ben er nu overheen. Ik ben gewoon blij dat ik nu hier ben."