Update: 'ADO slaat meteen toe en legt spelmaker voor drie seizoenen vast'

Update: 'ADO slaat meteen toe en legt spelmaker voor drie seizoenen vast'

Gepubliceerd: woensdag 23 augustus 2017 om 11:45wo 23-08-2017 om 11:45

Het heeft er alle schijn van dat Abdenasser op korte termijn terugkeert bij ADO Den Haag. De aanvallende middenvelder, vorig seizoen al op huurbasis actief in de Hofstad, heeft zijn contract bij Queens Park Rangers laten ontbinden, waardoor hij nu transfervrij is.

De Championship-club meldt via de officiële kanalen dat de tot medio 2018 doorlopende verbintenis 'in wederzijds overleg' met onmiddellijke is ontbonden. 'Iedereen bij QPR wil Nasser bedanken voor zijn inspanningen voor de club en wenst hem veel succes in de toekomst', valt er te lezen op de clubsite.

Nu El Khayati een vrij man is, lijkt niets een terugkeer bij ADO nog in de weg te staan, meldt ook Omroep West. De Telegraaf meldde onlangs al dat de Hofstedelingen na langdurige onderhandelingen een akkoord hadden bereikt met de spelmaker. Naar verwachting tekent El Khayati deze week een meerjarig contract bij ADO en sluit hij aan bij de selectie.

Update 11.45: ADO heeft naar verluidt meteen zaken gedaan. Voetbal International meldt woensdagochtend dat de club El Khayati binnen heeft. De spelmaker tekent deze week een contract tot de zomer van 2020.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws