Tighadouni keert terug op Nederlandse velden: Zin om te vlammen

Tighadouni keert terug op Nederlandse velden: "Zin om te vlammen"

23-08-2017 19:04
39

Het hing al even in de lucht, nu is het officieel: FC Twente heeft zich versterkt met Adnane Tighadouini. De vleugelaanvaller wordt voor één seizoen gehuurd van Málaga. Twente maakt dat woensdagavond bekend via de officiële kanalen. 

"Zin om te vlammen", zegt de 24-jarige aanvaller in een eerste reactie. Afgelopen jaar speelde hij al op huurbasis bij Vitesse. Woensdag werd Tighahoudini medisch gekeurd in Enschede. De dribbelaar verkaste in de zomer van 2015 van NAC Breda naar Málaga. Zijn verblijf in Spanje liep echter uit op een deceptie.

De Primera Division-club verhuurde Tighadouini in januari 2016 aan Kayserispor en in augustus 2016 werd hij gestald bij Vitesse. Met de Arnhemmers won Tighadouini de KNVB Beker. "Ik wist dat het een moeilijke zaak zou worden om aan spelen toe te komen bij Malaga. Ik heb hard doorgetraind en gewacht welke club er op mijn pad zou komen."

"Dat het nu FC Twente is geworden geeft mij een goed gevoel", zegt hij op de website van zijn nieuwe club." Málaga meldt dat Twente een optie tot koop heeft bedongen.