'Lazio met handen in het haar: Kishna en Raiola slaan opnieuw transferoptie af'

'Lazio met handen in het haar: Kishna en Raiola slaan opnieuw transferoptie af'

23-08-2017 20:58
31

Ricardo Kishna heeft een interesse in een tijdelijke overstap naar Torino. De linksbuiten kon aan de slag bij de Serie A-formatie uit Turijn, maar sloeg die mogelijkheid af. Corriere dello Sport meldt dat woensdag. 

Bij Lazio begint zich men waarschijnlijk af te vragen in welke club Kishna (22) wél geïnteresseerd is. In Rome hoeft hij sowieso niet op speeltijd te rekenen. Afgelopen halfjaar verhuurde Lazio Kishna aan Ligue 1-formatie Lille. Die club besloot een optie tot koop daarna niet te lichten. 

Sinds de terugkeer van Kishna in Italië probeert Lazio hem te stallen bij een andere ploeg uit de Serie A. Eerst leek de voormalig Ajacied naar promovendus Benevento te verkassen. Die deal ging echter niet door. Ook een overstap naar Hellas Verona ketste af. 

Lazio had goede hoop dat Kishna wél oren had naar Torino, dat onder leiding staat van Siniša Mihajlović en afgelopen jaar op de negende plek in de competitie eindigde. De formatie uit Turijn wilde de buitenspeler huren met een optie tot koop. Corriere dello Sport weet echter dat Kishna en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola die optie naast zich neer hebben gelegd. Kishna heeft bij Lazio een contract tot de zomer van 2019.