FC Utrecht wacht heet avondje in Rusland: 'Ik denk dat ze erbij zijn'

FC Utrecht wacht heet avondje in Rusland: 'Ik denk dat ze erbij zijn'

23-08-2017 23:03
42

FC Utrecht-trainer Erik ten Hag heeft goede hoop dat hij donderdagavond kan beschikken over zowel Yassin Ayoub en Edson Braafheid. De middenvelder en de verdediger kampten de afgelopen dagen met de nodige pijntjes. 

Utrecht neemt het in Rusland op tegen Zenit Sint-Petersburg, dat een week geleden in stadion Galgenwaard met 1-0 werd geklopt. Zondag wonnen de ploeg van Ten Hag het tussendoortje tegen Willem II met 2-0. "Er waren hier en daar wel wat pijntjes. Yassin is natuurlijk uitgevallen. Braafheid was er niet bij. Ik denk dat ze er allebei bij kunnen zijn tegen Zenit", aldus de coach voor de camera van FOX Sports. "Ze hebben gisteren al meegetraind. Vandaag ging het goed bij Yassin, dus ik neem aan dat hij erbij is."

"Wij hebben er zin in en zien deze wedstrijd tegen Zenit als een mooie uitdaging en test", zei Ten Hag tijdens de persconferentie in Rusland. "De tegenstander staat 1-0 achter. Daar zullen zij iets aan gaan doen. En daar moeten wij op voorbereid zijn."

De coach is enthousiast over zijn brede selectie. "We hebben een goede mix tussen ervaring en jonge honden. Het mooie van jonge honden is dat ze met lef en moed spelen. Dat kan ook mede dankzij die ervaring, dankzij de rust en ervaring die de ervaren spelers brengen."