Update: PSV in gesprek met Excelsior: Hangt niet alleen van ons af

Update: PSV in gesprek met Excelsior: "Hangt niet alleen van ons af"

26-08-2017 23:15
63

PSV ziet het niet zitten in Jordy de Wijs. De centrale verdediger kreeg tijdens de voorbereiding op het huidige seizoen de gelegenheid om zich te laten zien, maar heeft de technische staf niet kunnen overtuigen.

Volgens het Eindhovens Dagblad mag De Wijs zelfs wederom verhuurd worden. De 22-jarige verdediger liet in de tweede helft van het vorige seizoen een prima indruk achter bij Excelsior, dat De Wijs naar verluidt wederom wil huren. De Kralingers lijken echter forse concurrentie te hebben. Meerdere clubs, waaronder PEC Zwolle en SS Lazio, zouden achter De Wijs aanzitten.

De linkspoot werd tijdens het seizoen 2014/2015 bij de A-selectie van PSV gehaald, maar een doorbraak in Eindhoven bleef uit. De Wijs speelde zijn wedstrijden voornamelijk in de Jupiler League namens Jong PSV en kwam tot niet meer dan zes Eredivisie-minuten. Dit weekend zit hij wederom in de selectie van de Eindhovense beloften, die vrijdagavond op bezoek gaan bij Helmond Sport.

Update 26/8 23.15: Excelsior is één van de teams die in de markt zijn voor De Wijs. Mitchell van der Gaag, trainer van de Rotterdammers, bevestigde dat zaterdag voor de camera van FOX Sports. "We zijn in gesprek, maar het hangt niet alleen van ons af", zei de oefenmeester. Tijdens de tweede seizoenshelft van 2016/17 was De Wijs ook al op huurbasis actief op Woudestein. Van der Gaag ziet de verdediger graag terugkeren.