Nieuwe klap voor De Boer, Pröpper viert eerste puntje in Premier League

26-08-2017 17:54
39

Crystal Palace blijft bijzonder zwak presteren onder Frank de Boer. De Londenaren leden op eigen veld tegen Swansea City de derde nederlaag op een rij in de Premier League en staan nu onderaan.

Crystal Palace - Swansea City 0-2
De Boer putte wat hoop uit de doordeweekse League Cup-zege op Ipswich Town (2-1), maar die euforie was slechts van korte duur. Na verliespartijen tegen Huddersfield Town (0-3) en Liverpool (1-0) ging het ditmaal mis tegen Swansea City, dat voor aanvang van het duel ook nog puntloos was. Bij de Welshe bezoekers was er een basisplaats voor Mike van der Hoorn en ook voor Leroy Fer. Bij Palace startten Timothy Fosu-Mensah en Patrick van Aanholt.

De Boer zag hoe Palace eigenlijk geen moment lekker in de wedstrijd kwam en voor rust op achterstand werd gezet door Tammy Abraham. De genadeklap viel kort na rust en kwam van de voet van Jordan Ayew. De Nederlandse coach zal door de derde nederlaag op rij nu al onder druk komen te staan en zal volgende week, wanneer een duel met Burnley wacht, een zege hard nodig hebben.

Watford - Brighton & Hove Albion 0-0
Voor Davy Pröpper eindigde zijn bezoek met Brighton bij Watford met het binnenhalen van het eerste punt in de Premier League. De bezoekers speelden lange tijd met een man meer, na een schandalige rode kaart van Watford-speler Miguel Britos in de 24e minuut. Nordin Amrabat (ex-VVV- en PSV) werd daarvoor geslachtofferd en gewisseld.