Clasie verlost van Southampton-bank: Heel blij dat ik in de auto kon stappen

Clasie verlost van Southampton-bank: "Heel blij dat ik in de auto kon stappen"

30-08-2017 21:50
22

Jordy Clasie heeft heel bewust voor een overstap naar Club Brugge gekozen. Woensdag werd bekend dat de middenvelder het seizoen op huurbasis afmaakt in de Jupiler Pro League. Bij Southampton was hij op een zijspoor beland. 

De komst van Clasie is enigszins verrassend, maar Club heeft de zaak vrij snel beklonken. "Het is eigenlijk de laatste dagen snel gegaan. Iets meer dan een week geleden zijn we met de club in contact gekomen. Ik was heel blij dat ik in de auto kon stappen en richting Brugge kon rijden", aldus Clasie voor de camera van het clubkanaal van Club Brugge. 

"Ik ben een speler die houdt van werken, de bal hebben en goed voetbal spelen. Ik probeer mijn teamgenoten zoveel mogelijk te helpen", omschrijft hij zichzelf. "Dit zijn allemaal nieuwe stappen in mijn carrière, maar ik ben blij dat ik hier vandaag sta."

Club Brugge werd hem aangeraden door zijn landgenoten. "Club Brugge is een mooie club, ik heb heel veel positieve verhalen gehoord van Ruud Vormer en Lex Immers. Ik wil de fans vermaken en het doel is uiteindelijk om voor de titel te gaan."