'Stilte rond Van Dijk: Southampton gaat alleen bij belachelijk bod overstag'

'Stilte rond Van Dijk: Southampton gaat alleen bij belachelijk bod overstag'

31-08-2017 16:47
48

Virgil van Dijk lijkt zich neer te moeten leggen bij een langer verblijf bij Southampton. The Saints zijn er voor 99,9 procent zeker van dat de Nederlandse verdediger niet meer vertrekt voor de transferdeadline, meldt The Daily Mail.

Alleen een 'belachelijk' hoog bedrag kan Southampton nog overstag doen gaan. Van Dijk aast al de hele zomer op een transfer, met Liverpool en Chelsea als belangrijkste kapers op de kust, maar zijn huidige werkgever weigert mee te werken. De mandekker diende een officieel transferverzoek in en traint al enige tijd niet meer mee met de selectie.

Wedden

Meer odds

Hoewel Van Dijk er dus alles aan doet om weg te komen, is Southampton niet onder de indruk. De 26-jarige oud-speler van FC Groningen en Celtic ligt nog tot medio 2022 vast op St. Mary's. Hij lijkt in ieder geval nog vijf maanden te moeten wachten op een transfer.

Volgens aanvoerder Steven Davis staat de deur voor een terugkeer in de basis bij Southampton wagenwijd open. "Ik weet zeker dat iedereen dan zijn kwaliteiten zal zien. Hij is populair in de kleedkamer en is heel belangrijk voor ons geweest. Hopelijk blijft hij, want het maakt ons team sterker."