Brands doet PSV-boekje open: Zij hebben Luuk de Jong laten vallen

Brands doet PSV-boekje open: "Zij hebben Luuk de Jong laten vallen"

31-08-2017 21:48
28

Luuk de Jong is in de laatste weken van de zomerse transferperiode gepiepeld door Girondins Bordeaux. Dat laat Marcel Brands doorschemeren aan PSV TV.

Brands stelt dat de deal van De Jong op het laatste moment is afgeketst, waardoor de zoektocht naar een nieuwe linksback ook werd bemoeilijkt. "Dat is op een heel laat tijdstip afgeketst, terwijl Luuk al twaalf dagen rond was met die club (Bordeaux, red.)", aldus de technisch manager van PSV.

"Het is een heel vreemde situatie voor ons. Er was geen contact richting PSV, terwijl Luuk dus al rond was. We hebben wat vage mailtjes gekregen over dat ze de deal niet door wilden laten gaan, zij hebben Luuk laten vallen. Luuk had op zijn beurt al een paar andere opties afgezegd."

Brands moet bijna op vakantie na een rumoerige transferzomer. "Concluderend zijn de versterkingen die we gehaald hebben positief en de uitschakeling in de Europa League met de bijbehorende financiële consequenties negatief. Heel negatief was het einde van de transfermarkt."