Vertrouwen in Sánchez na transferdreun: 'Honderd procent toegewijd. Geen twijfels'

Vertrouwen in Sánchez na transferdreun: 'Honderd procent toegewijd. Geen twijfels'

02-09-2017 08:25
15

Arsene Wenger is ervan overtuigd dat Alexis Sánchez het nog kan opbrengen om voor Arsenal te voetballen. De aanvaller van de Premier League-club zag op de laatste dag van de transferperiode een transfer naar Manchester City in de soep lopen. 

"Hij is honderd procent toegewijd aan Arsenal. Ik heb daar geen twijfels over", aldus Arsenal-manager Wenger in gesprek met beIN Sports. "Het is heel lastig om te praten over wat er is gebeurd, want het is voor hem nu zaak om zich te focussen op zijn carrière, het seizoen en Arsenal."

"Ik heb het eerder gehad over normen en waarden", vervolgt Wenger. "Ik verwacht dat die bij mij zo hoog zijn als mensen - die in mij investeren en vertrouwen - van mij verwachten. Ik denk dat dat voor de spelersgroep ook geldt."

Arsenal was met Manchester City zo goed als rond over Sánchez, maar het bod van 75 miljoen euro werd uiteindelijk afgewezen door de club. Omdat het Arsenal niet lukte AS Monaco-speler Thomas Lemar als vervanger binnen te halen, wilden The Gunners geen risico nemen met de verkoop van Sánchez.