'Costa weigert verzoek van Chelsea; Londenaren krijgen nul op rekest'

'Costa weigert verzoek van Chelsea; Londenaren krijgen nul op rekest'

02-09-2017 19:35
17

Diego Costa lijkt niet bereid om het goed te maken met Chelsea. De Premier League-club heeft de Spaanse spits ingeschreven voor het komende seizoen, maar krijgt tot nu toe nul op het rekest van Costa.

De aanvaller heeft nog niet laten blijken dat hij zich weer voor The Blues in wil zetten, melden bronnen aan The Telegraph. Chelsea wil graag weer een beroep op Costa doen. Hij voelt echter dat hij onder Antonio Conte geen eerlijke kans gaat krijgen om een basisplek af te dwingen. Daardoor wil hij niets liever dan vertrekken bij Chelsea.

Zelfs al zou Costa terugkeren bij de hoofdmacht van de Londenaren, dan duurt het nog enkele weken voor hij wedstrijdfit is. Costa heeft de hele zomer in Brazilië doorgebracht en is daardoor verre van fit. The Telegraph sluit niet uit dat Chelsea hem inschrijft voor de Premier League, puur om juridische rompslomp te voorkomen. Op die manier kan geen enkele partij zeggen dat de club Costa bewust niet laat spelen.

Costa leek op weg naar Atlético Madrid, maar van een transfer is het nog niet gekomen. De Spanjaarden kunnen hem buiten de transferperiode nog steeds contracteren, maar mogen hem dan pas inschrijven in januari. Dan verloopt de transferban van Atlético.