Koeman blokkeert Everton-vertrek: 'Verdrietig dat ik niet naar mijn thuis kan'

Koeman blokkeert Everton-vertrek: 'Verdrietig dat ik niet naar mijn thuis kan'

03-09-2017 16:22
9

Kevin Mirallas stond in de laatste dagen van de transferperiode voor een vertrek naar Olympiakos, maar zijn club Everton liet hem niet gaan. Daar is de Belg niet blij mee.

De deal tussen Everton en Olympiakos ketste op het laatste moment af, tot teleurstelling van Mirallas. Manager Ronald Koeman zou één van de hoge heren zijn die de transfer blokkeerden. Mirallas doet weinig moeite zijn frustratie te verbergen.

"Ik wilde heel graag terugkeren naar Griekenland", vertelt Mirallas aan La Dernière Heure. "We hebben er alles aan gedaan om een akkoord te sluiten dat goed was voor alle partijen. Olympiakos-voorzitter Vangelis Marinakis heeft het écht geprobeerd, maar Everton was volledig doof voor mijn wensen."

Mirallas was tussen 2010 en 2012 al twee seizoenen actief bij Olympiakos. In Griekenland scoorde hij aan de lopende band en groeide hij uit tot publiekslieveling. "Ik ben heel verdrietig over het feit dat ik niet terug naar mijn thuis kan. Ik hoop dat het in de nabije toekomst wel zal gebeuren."