'Leegloop bedreigt Arsenal: naast Sánchez willen nóg twee sterren vertrekken'

'Leegloop bedreigt Arsenal: naast Sánchez willen nóg twee sterren vertrekken'

05-09-2017 08:06
22

Arsenal heeft onrustige maanden achter de rug. De soap rond Alexis Sánchez is bekend - hij mikte op een transfer naar Manchester City - en nu is bekend geworden dat ook verdedigers Hector Bellerin en Shkodran Mustafi graag wilden verkassen. 

BBC meldt dat. Bellerin liet manager Arsène Wenger in de zomer weten dat hij naar het geïnteresseerde FC Barcelona wilde verkassen. De Fransman ging echter voor een transfer liggen. Ook Alex Oxlade-Chamberlain gaf bij Arsenal aan dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. In de laatste week van de transferwindow verkaste de international voor zo'n 40 miljoen euro naar Liverpool. 

Mustafi stond in de belangstelling van onder meer Internazionale. Een overstap van de Duitse verdediger naar de Serie A viel uiteindelijk in het water. Arsenal lijkt in juli 2018 sowieso problemen te hebben. Sánchez en sterspeler Mesut Özil beschikken beiden over een aflopend contract. De kans is groot dat de spits en de spelmaker transfervrij vertrekken. Een leegloop dreigt, kortom.