Feyenoord onderhandelt met Napoli: Vergelijk het met een uitwedstrijd tegen Ajax

Feyenoord onderhandelt met Napoli: "Vergelijk het met een uitwedstrijd tegen Ajax"

08-09-2017 18:14
25

Feyenoord doet zijn uiterste best om voor elkaar te krijgen dat er supporters mee mogen naar de Champions League-wedstrijd tegen Napoli. De club heeft een delegatie naar Zuid-Italië gestuurd om overleg te plegen.

"We zijn zoals gebruikelijk op bezoek geweest bij onze tegenstander in Europa, maar de vraag of wij fans mogen meenemen stond dit keer centraal. Of er alsnog toestemming komt, is niet duidelijk", laat een woordvoerder van de stadionclub weten tegenover het Algemeen Dagblad. "Het standpunt leek eerst in beton gegoten en het gevoel is nu dat er iets meer speling lijkt te zijn. Maar daarmee zeg ik zeker niet dat er straks gewoon fans welkom zijn. Wij wachten op het besluit en omdat de wedstrijd nog deze maand zal worden gespeeld, zal dat ongetwijfeld snel komen."

De lokale autoriteiten in Napels vrezen de harde Feyenoord-kern vanwege de rellen in Rome van 2015. "Het is hetzelfde als in Nederland. De burgemeester kan daar ook dingen verbieden en daar is nu vooralsnog ook sprake van", vervolgt de woordvoerder. Wanneer het verbod van kracht blijft, zal er nog altijd een Feyenoord-delegatie naar Napels afreizen. "Dan gaan er alleen mensen van Feyenoord mee die daar voor hun werk moeten zijn. Vergelijk het maar met een uitwedstrijd tegen Ajax de afgelopen jaren."

Napoli en Feyenoord trappen op dinsdagavond 26 september om 20.45 uur af.