Update: Feyenoord bevestigt giga-tegenvaller: geen Jörgensen tegen City

Update: Feyenoord bevestigt giga-tegenvaller: geen Jörgensen tegen City

10-09-2017 13:57
102

Feyenoord moet het tegen Manchester City zonder Nicolai Jörgensen doen, meldt de clubarts van de Rotterdammers aan RTV Rijnmond. De Deense spits moest na twintig minuten geblesseerd afhaken vanwege een hamstringblessure.

Na de wedstrijd is gebleken dat de kwetsuur dusdanig ernstig is dat de wedstrijd tegen City van komende woensdag te vroeg komt. Ook trainer Giovanni van Bronckhorst heeft laten weten dat Jörgensen hoogstwaarschijnlijk ontbreekt tegen de Premier League-grootmacht.

Van Bronckhorst wil de interlandperiode en het kunstgras van Heracles niet de schuld geven. "Dat is achteraf. We hebben meerdere internationals in het veld lopen", zegt Gio tegen FOX Sports. "Nicolai heeft maandag gespeeld en vier dagen rust gehad. Hij is goed gecheckt door de medische staf. Er was geen signaal dat hij last had. Waar het aan ligt, weet ik niet. We moeten afwachten tot er een diagnose is."

Update 13.57: Via de officiële kanalen bevestigt Feyenoord zondagmiddag dat Jörgensen inderdaad niet in actie komt tegen Manchester City. De Deense spits heeft een hamstringblessure. Feyenoord weet nog niet hoe lang Jörgensen uit de roulatie zal zijn.