Keizer baalt bij Ajax: 'Heel vervelend - en dat is nog zacht uitgedrukt'

Keizer baalt bij Ajax: 'Heel vervelend - en dat is nog zacht uitgedrukt'

10-09-2017 12:53
22

Marcel Keizer heeft geen goed woord over voor het besluit van de gemeente Den Haag om het bekerduel tussen Ajax en SVV Scheveningen in het stadion van ADO Den Haag af te werken. Ajax-fans zijn niet welkom.

Zaterdagavond werd rond de competitiewedstrijd van Ajax tegen PEC Zwolle geprotesteerd tegen het besluit van de Haagse burgemeester Pauline Krikke. Keizer staat schaart zich achter de eigen fans. "Natuurlijk wil ik dat wij met onze supporters spelen. Als je ziet hoe de fans overal waar we spelen achter de jongens staan, dan vind ik dat echt grote klasse", zegt de Ajax-trainer tegen Ajax Life.

Keizer vervolgt: "Zeker als je niet in zo'n goede fase zit, zoals we met Ajax hebben gezeten. Dan vind ik het heel vervelend - en dat is nog zacht uitgedrukt – als ze er niet bij kunnen zijn." De kans is klein dat de gemeente Den Haag alsnog de poorten opent voor Ajax-supporters die bij het bekerduel met Scheveningen willen zijn. De aftrap staat voor woensdag 20 september om 18.30 uur op het programma.