Luckassen na afgang: Het is onzin om nu het hele team af te branden

Luckassen na afgang: "Het is onzin om nu het hele team af te branden"

11-09-2017 10:34
37

Derrick Luckassen denkt dat PSV wel degelijk een selectie heeft die kampioen van Nederland kan worden. Na het debacle tegen sc Heerenveen van zondagmiddag (0-2) schrijven fans en voetbalkenners het team van trainer Phillip Cocu massaal af. 

Over een week staat voor PSV de topper tegen Feyenoord op het programma. "Voor mijn gevoel is dit slechts een incident, maar we moeten wel veel beter voor de dag komen tegen Feyenoord volgende week. Het is onzin om nu het hele team af te branden op basis van alleen deze wedstrijd", zegt Luckassen in gesprek met Voetbal International. 

"We hebben nog steeds een kampioenswaardige selectie en de wedstrijd tegen Feyenoord is een mooie om revanche te nemen", vervolgt de verdediger, die er zondag niet goed uitzag bij beide doelpunten van Heerenveen. "Vanuit het middenveld kwamen er alleen maar spelers van Heerenveen door, ik zag ze continu opduiken. Dan wordt verdedigen wel heel erg moeilijk."

"We hebben de wedstrijd in de eerste tien minuten letterlijk weggegeven. Na de eerste goal viel alles uit elkaar bij ons. We zetten niet met zijn allen druk en eigenlijk deden we het heel slecht."