Strootman geconfronteerd met transfergeruchten: 'De markt is pas net gesloten'

Strootman geconfronteerd met transfergeruchten: 'De markt is pas net gesloten'

11-09-2017 16:43
10

Kevin Strootman werd afgelopen zomer gelinkt aan een transfer naar Juventus, maar de Oranje-international heeft maandag afgerekend met die geruchten. Ook in de toekomst lijkt hij AS Roma niet te verruilen voor de Oude Dame.

"De transfermarkt is pas net gesloten en er worden alweer vragen gesteld. Twee maanden geleden heb ik mijn contract met vijf jaar verlengd, ik heb er nooit aan gedacht om Rome te verlaten", zei Strootman op een persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met Atlético Madrid, dinsdag in Stadio Olimpico.

"We hebben hard gestreden vorig jaar om als tweede te eindigen", vervolgt Strootman. "Nu kunnen we ons meten met de beste ploegen. Ik weet niet of we sterker of zwakker zijn. Goede spelers zijn vertrokken, andere zijn gekomen. We weten over een paar maanden meer, maar we hebben veel vertrouwen in de wedstrijd."

Strootman erkent dat zijn vorm de laatste tijd te wensen overlaat. "Ik hoop dat we morgen de echte Strootman zien, ik speel nog niet op het niveau van voor mijn blessure. In mijn spel is iets veranderd, dat is normaal als je er bijna twee jaar bent uit geweest. Ik moet zorgen dat ik er klaar voor ben, fysiek voel ik mij goed."