De Mos: 'Ze hebben naar mijn mening de slechtste selectie van de Eredivisie'

De Mos: 'Ze hebben naar mijn mening de slechtste selectie van de Eredivisie'

12-09-2017 07:02
27

Willem II heeft de slechtste selectie van de Eredivisie is daardoor degradatiekandidaat nummer één. Analist Aad de Mos zegt dat dinsdag in het Brabants Dagblad. Willem II verloor z'n eerste vier competitieduels van het nieuwe seizoen. 

"Ik gun Willem II echt het allerbeste, ik vind het een sympathieke club. Maar ik zie helemaal niets waarop je kunt voortborduren, waardoor je kan verwachten dat het goed komt. Sterke punten zie ik niet", zucht De Mos. "Ik was al geschrokken van de thuiswedstrijd tegen Excelsior, die tegen ADO Den Haag afgelopen zaterdag was onthutsend. Willem II heeft naar mijn mening de slechtste selectie van de Eredivisie."

Van de samenstelling van de Tilburgse selectie klopt weinig, vindt hij. "Ze hebben oude schoenen weggedaan voordat ze nieuwe hadden. Een jongen als Erik Falkenburg kreeg geen contractverlenging en liep een paar weken geleden nog bij Jong Willem te trainen. ADO pikt hem dan op."

"Jongens als Armenteros en Messaoud... dat is allemaal veel meer kwaliteit dan wat er nu rondloopt. Vroeger had Willem II een goede jeugdopleiding en goede scouting. Het lijkt wel of dat allemaal weg is."