Bijzondere loting voor Feyenoord: 'Ik vond het heel apart. Dit is nog specialer'

Bijzondere loting voor Feyenoord: 'Ik vond het heel apart. Dit is nog specialer'

12-09-2017 07:31
16

Paul Bosvelt heeft vertrouwen in een stunt van Feyenoord tegen Manchester City. De voormalig voetballer speelde in zijn carrière voor beide clubs en dus is het voor Bosvelt een speciale wedstrijd. 

Bosvelt realiseert zich dat de Rotterdammers een zwaar Champions League-seizoen tegemoet gaan. "Feyenoord zal meerdere keren moeten stunten", zegt Bosvelt tegen de NOS. "Ik denk wel dat Feyenoord een ploeg heeft die heel lastig te verslaan is. Het is wel een smetje dat Nicolai Jörgensen geblesseerd is, maar dan nog. Het team heeft laten zien dat het heel compact en volwassen kan spelen. Dat hebben ze wel nodig."

In 2003 maakte Bosvelt de overstap van Feyenoord naar City. In augustus werden die twee clubs aan elkaar gekoppeld tijdens de loting. "Ik vond het wel heel apart. Ik ben een paar jaar geleden naar FC Twente - City geweest, maar dit is natuurlijk nog specialer. Het is een mooie loting maar natuurlijk ook heel zwaar. Het is vooral heel erg leuk, ik kijk ernaar uit om bij de wedstrijd aanwezig te zijn."