Bilic: 'Ontslag De Boer zat in mijn achterhoofd, daar ga ik niet over liegen'

  Bilic: 'Ontslag De Boer zat in mijn achterhoofd, daar ga ik niet over liegen'

  dinsdag 12 september 2017 om 12:35

  Slaven Bilic zit weer iets steviger in het zadel bij West Ham United na een 2-0 zege op Huddersfield Town maandag. Het ontslag van Frank de Boer eerder op de dag maakte de Kroaat andermaal bewust van de risico's van het trainersvak.

  Ook de situatie van Bilic was al vroeg in het seizoen penibel na nederlagen tegen Manchester United, Southampton en Newcastle United. "Of het ontslag van De Boer in mijn achterhoofd zat? Dat was zo. Daar ga ik niet over liegen", zegt Bilic in Engelse media. "Om eerlijk te zijn was ik al zover dat ik niet meer dacht aan mijn toekomst. Niet negatief bedoeld, maar het ging mij om het team. En ik zag dat ze erg gefocust waren. De spelers hebben alles gedaan wat ik van ze gevraagd heb."

  Pedro Obiang brak in de 72e minuut de ban voor West Ham, kort nadat Bilic tot onvrede van het thuispubliek spits Javier Hernández had gewisseld. "Natuurlijk is hij iemand die altijd kan scoren, maar hij werd moe. Ook vanwege de interlandverplichtingen bij Mexico. Je moet risico nemen. We scoorden op het moment dat we het momentum een beetje verloren hadden. Die goal bracht ons terug in de juiste zone. Daarna zijn we niet gestopt, we verdienden dit."

  Volgens Bilic voelt zijn team zich steeds meer op zijn gemak in het nieuwe onderkomen in Oost-Londen. "Dit wordt nu écht een thuis voor ons. Het is aan ons om vaker de nul te houden, zoals vanavond. Want met deze spelers lukt het altijd om te scoren."

  Lees ook'Premier League-club twijfelt al aan manager na valse start ondanks topaankopen'

  Plaats een reactie

  Woudo +8150
  dinsdag 12 september 2017 om 12:56
  Bilic speelt nog wel logisch met west ham maar farmer frank was te eigenwijs bij palace..
  Vind ik leuk
  Fc hamkel +817
  dinsdag 12 september 2017 om 13:42
  Hij is gewoon eigenwijs niet alleen bij palace
  Vind ik leuk
  Woudo +8150
  dinsdag 12 september 2017 om 13:53
  Klopt precies hetzelfde verhaal als bij Inter!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Bilic: 'Ontslag De Boer zat in mijn achterhoofd, daar ga ik niet over liegen'