Contractnieuws uit Alkmaar: 'Dan heb je als club grote verwachtingen'

Contractnieuws uit Alkmaar: 'Dan heb je als club grote verwachtingen'

dinsdag 12 september 2017 om 18:00

AZ heeft dinsdagmiddag het contract van de negentienjarige Teun Koopmeiners opengebroken en verlengd. De middenvelder ligt nu tot 2022 vast. Koopmeiners maakt dit seizoen deel uit van de A-selectie van de Alkmaarders.

Koopmeiners heeft de hele jeugdopleiding van AZ doorlopen en is trots dat hij vanaf dit seizoen mee mag trainen met de ploeg van John van den Brom. "AZ staat bekend als een club die de jeugd veel kansen geeft. Ik doe hard mijn best om de volgende speler te worden die debuteert in de hoofdmacht", vertelt hij op de clubsite.

Directeur voetbalzaken Max Huiberts legt uit waarom Koopmeiners voor zolang vastgelegd is. "Als je een speler voor zo'n lange tijd vastlegt, heb je als club natuurlijk grote verwachtingen. Teun is een speler die zich de afgelopen jaren enorm heeft ontwikkeld. Hij had al een contract bij ons, maar we vonden het nodig om hem langer aan ons te binden."

Plaats een reactie

dinsdag 12 september 2017 om 18:16
Nu Ferdy Druijf nog
Vind ik leuk
AlbS +231
dinsdag 12 september 2017 om 18:30
Ja ze doen er daar wat aan met die jeugd. Wat ik echt jammer vind is dat die jongen, Calvin Stengs is zijn naam geloof ik, zo ernstig geblesseerd raakte in zijn eerste wedstrijd tegen PSV. Wat was/is dat een lekkere voetballer. Die wedstrijden tegen ik dacht Utrecht en Groningen.
Vind ik leuk
dinsdag 12 september 2017 om 19:18
Ik vind het ook prachtig.Alleen zou t wel is prettig zijn als er een keer iets
gekocht wordt als dat nodig is.Linssen en Hahn hadden imo Azer moeten zijn.Daarnaast moet inmiddels toch voor iedereen duidelijk zijn dat Brom
onze zwakte schakel is.
Vind ik leuk
Old Star +5052
dinsdag 12 september 2017 om 19:35
Lezen ze mee bij Pec?
Vind ik leuk
peinke +1207
woensdag 13 september 2017 om 10:44
Weet wel zeker van niet!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Contractnieuws uit Alkmaar: 'Dan heb je als club grote verwachtingen'