Mislukte transfer van 'iPad-vader': De reden? Die heb ik nog altijd niet

  Mislukte transfer van 'iPad-vader': "De reden? Die heb ik nog altijd niet"

  woensdag 13 september 2017 om 11:19

  Bram Castro is zijn vierde seizoen ingegaan als doelman van Heracles Almelo. Afgelopen zomer leek het er echter nog op dat de 34-jarige Belg naar AA Gent zou vertrekken.

  Castro was in Gent om de deal af te ronden, laat hij weten aan Voetbal International. "Ik werd niet onthaald als een speler die ze echt graag wilden hebben. Ik was misschien niet de belangrijkste zomeraankoop, maar een club kan in ieder geval laten zien dat ze blij is met een nieuwe speler. Dat gevoel had ik niet. Bij het stadion was er niemand om mij te ontvangen. Niet eens een teammanager. Ik ben maar wat gaan bellen in de hoop dat iemand me de weg zou wijzen."

  "Gaandeweg de dag kreeg ik steeds meer het gevoel dat er iets niet klopte. De daadwerkelijke reden dat het afketste? Die heb ik nog altijd niet", vervolgt Castro, die vervolgens besloot de eer aan zichzelf te houden. "Ik zou nog een gesprek krijgen met de trainer, maar die zag daar plots van af. De afspraak was dat ik op maandag in het hotel zou blijven slapen en op dinsdag zou meedoen met een bosloop. Op maandagavond zei de club: Wij hebben eerst nog een gesprek met de technische staf, morgen kijken we verder. Toen heb ik er zelf voor gekozen in de auto te stappen."

  Het betekent dat Castro nog altijd apart moet leven van zijn in België wonende gezin. De doelman zit zeven dagen per week op zijn iPad om met zijn kinderen te kunnen praten. "Je kunt zeggen dat ik de dag net zo begin als andere vaders: aan de ontbijttafel met de kinderen. De tablet staat dan vijf of tien minuten aan. Dan vraag ik of ze goed geslapen hebben, of ze zin hebben om naar school te gaan. Het zijn die dingen die elke vader eigenlijk doet. Vervolgens ga ik trainen bij Heracles."

  Plaats een reactie

  woensdag 13 september 2017 om 11:21
  Doe de test!
  http://hotelmarielhoeveelkleurendownhebjetestnu.jouwweb.nl/
  Vind ik leuk
  010 armie +1941
  woensdag 13 september 2017 om 11:22
  Keileuk
  Vind ik leuk
  Figurant +512
  woensdag 13 september 2017 om 13:18
  Zoals iedere vader?? . Mijn kinderen zijn nog niet uit bed als ik s morgens om half zes het huis uit ga.
  Vind ik leuk
  DubRtd +15556
  woensdag 13 september 2017 om 14:39
  Zo maar een idee..... Haal dat gezin lekker naar Almelo. Verhuur je tent in Belgie en je kan iedere morgen live tegen die koppen aanstaren tot je er doodziek van wordt.
  Vind ik leuk
  woensdag 13 september 2017 om 19:53
  Als voetballer heb je niet bepaald een stabiele baan. De kans is groot dat hij, kort nadat hij de familie hierheen haalt, alweer naar een andere club is. Je kan met name jonge kinderen niet zomaar uit een stabiele omgeving weghalen.
  Vind ik leuk
  DubRtd +15556
  woensdag 13 september 2017 om 21:16
  Met dit verschil dat ie al sinds 2005 op 2 jaar St Truiden na, al in Nederland zit waarvan nu al 4 jaar bij Heracles.
  Vind ik leuk
  donderdag 14 september 2017 om 17:52
  Volgensmij waren zijn kinderen er toen nog niet
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Mislukte transfer van 'iPad-vader': "De reden? Die heb ik nog altijd niet"