'Big things' op komst bij Vitesse: 'Dat kan ik ieder talent nu aanraden'

'Big things' op komst bij Vitesse: 'Dat kan ik ieder talent nu aanraden'

14-09-2017 09:44
60

Vitesse heeft alles in zich om een echte topclub te worden in Nederland. Aanvoerder Guram Kashia zegt dat in gesprek met Voetbal International. De formatie uit Arnhem wordt steeds professioneler, valt hem op.

"Toen ik hier mijn eerste contract tekende, zat onze kleedkamer in een soort oude boerderij waar je met vier teams in één ruimte werd gepropt en blij was als er warm water uit de kraan kwam", vertelt Kashia. "En nu is alles aanwezig. Van een uitgebreide gym tot een hypermodern zwembad voor herstel van blessures. De accommodatie is van Europees topniveau. Vitesse heeft de laatste jaren enorme stappen gemaakt."

De bekerwinst van afgelopen seizoen is volgens de dertigjarige captain slechts het begin. "Dit is nu al zó'n stabiele club in Europa geworden dat ik ieder talent kan aanraden hiernaartoe te komen. En de organisatie ontwikkelt zich nog steeds op sportief en zakelijk gebied. Als die trend zich voortzet, kan Vitesse echt big things bereiken. Topclub in Nederland worden? Dat hoop ik wel op den duur."