Dit doet zo'n pijn, we zijn er ziek van. Die slordige momentjes, hoe kan het?

"Dit doet zo'n pijn, we zijn er ziek van. Die slordige momentjes, hoe kan het?"

15-09-2017 07:54
13

Henk Fraser was donderdagavond met Vitesse dicht bij een stunt in de Europa League. De teleurstelling over de 2-3 nederlaag tegen SS Lazio maakte bij de trainer van de Arnhemmers snel plaats voor trots.

"Persoonlijke foutjes kosten ons de wedstrijd, maar op de stand van 2-1 krijgen we via Thomas Bruns ook een honderd procent kans op de 3-1", benadrukt Fraser in De Telegraaf. "Als we die maken, dan zijn we een heel eind. Daar zie je het verschil tussen de absolute top en ons, want Lazio maakt die kansen wel af."

Fraser wil evenwel vooral het positieve benadrukken. "De jongens hadden er ook teleurgesteld bij kunnen zitten vanwege een pak slaag. Nu zijn we teleurgesteld, omdat we heel dicht bij een overwinning zijn geweest. Als je twee keer scoort tegen een Italiaanse ploeg, dan zegt dat heel wat over je eigen spel."

Bryan Linssen, de maker van de 2-1, heeft meer moeite met de nederlaag. "Dit doet zo'n pijn. We zijn er echt ziek van. We hebben ontzettend goed gespeeld, maar geven de goals heel knullig weg. Ik baal ontzettend. Die slordige momentjes, hoe kan het? We hadden wat pech soms en Lazio straft dat meteen dodelijk af."