'Daarvoor ben ik natuurlijk naar Feyenoord gekomen. Ik ben niet snel tevreden'

'Daarvoor ben ik natuurlijk naar Feyenoord gekomen. Ik ben niet snel tevreden'

15-09-2017 14:15
12

Feyenoord zal zondag vol frisse moed aan de aftrap verschijnen in het Philips Stadion. Jeremiah St. Juste, verdediger van de Rotterdammers, verwacht dat de Champions League-domper tegen Manchester City weinig invloed zal hebben op de Eredivisie-kraker. 

Misschien werkt de 0-4 nederlaag in De Kuip van woensdag zelfs wel positief, zo denkt St. Juste in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik denk sowieso dat deze ploeg het in zich heeft om altijd wat extra's te kunnen geven. Ook na deze wedstrijd zullen we er zondag vol op klappen. We moeten passie en strijd tonen. Het wordt mijn eerste topper, ik verwacht een hele mooie wedstrijd."

Tegen City speelde St. Juste als rechtsback. Of hij ook zondag in de Feyenoord-basis mag beginnen? "Dat weet ik nog niet, ik hoop het wel", zegt St. Juste, die redelijk tevreden is over zijn eerste Feyenoord-maanden. "Ik ben natuurlijk naar Feyenoord gekomen om wedstrijden te spelen. Het is fijn dat dat nu kan, ja. Tevreden? Ik ben niet snel tevreden. Het kan altijd beter."