'Topgozers. Kan het goed met ze vinden bij Ajax, maar ze zitten helaas voor me'

'Topgozers. Kan het goed met ze vinden bij Ajax, maar ze zitten helaas voor me'

16-09-2017 20:46
7

Stan van Bladeren heeft dit seizoen een missie: de Ajax-doelman wil dit seizoen vijftien wedstrijden keepen. De jonge sluitpost heeft in Amsterdam te maken met grote concurrentie, maar blijft strijdbaar.

Van Bladeren is vijfde keeper achter André Onana, Benjamin van Leer, Kostas Lamprou en Norbert Alblas. Lamprou speelt regelmatig bij Jong Ajax. "Wanneer je bij Jong Ajax zit, weet je dat er mensen van het eerste elftal kunnen terugkomen", zegt Van Bladeren op de clubsite van Ajax. "Het zijn stuk voor stuk topgozers, ik kan het onwijs goed met ze vinden. Ze zitten helaas wel voor me, dat is jammer."

Van Bladeren blijft echter positief. "Het enige wat ik kan doen is mijn best, ik doe er alles aan om het de trainer zo moeilijk mogelijk te maken. Ik denk dat ik op dit moment blij mag zijn dat ik al 2 wedstrijden heb gespeeld. Ik hoop dat er alleen maar meer optredens volgen", aldus de doelman, die een doelstelling heeft: "Ik wil dit seizoen minstens 15 duels gekeept hebben. Wedstrijden zijn toch het belangrijkst voor mijn ontwikkeling. Je voelt dan de echte spanning, met het publiek erbij."