Keizer selecteert 19 man voor nieuw bezoek aan Den Haag: zes spelers blijven thuis

Keizer selecteert 19 man voor nieuw bezoek aan Den Haag: zes spelers blijven thuis

19-09-2017 14:43
43

Ajax-trainer Marcel Keizer een selectie van negentien spelers samengesteld voor het KNVB Beker-duel met SVV Scheveningen van woensdag. Zes spelers uit de A-selectie van de Amsterdammers ontbreken tijdens de wedstrijd, die in het stadion van ADO Den Haag wordt afgewerkt. 

Op de website van Ajax valt te lezen dat doelman André Onana, middenvelder Donny van de Beek, vleugelaanvaller Amin Younes en spits Mateo Cassierra vrijaf krijgen van Keizer. De oefenmeester roept het viertal niet op voor de bekerwedstrijd. 

Doelman Norbert Alblas en Daley Sinkgraven zijn er ook niet bij. De twee kampen nog met blessures. De wedstrijd tussen SVV Scheveningen en Ajax begint woensdagavond om 18.30 uur. Afgelopen zondag bracht Ajax ook al een bezoek aan Den Haag. Het uitduel met ADO eindigde toen in 1-1. 

De volledige selectie van Ajax
Benjamin van Leer, Kostas Lamprou, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Max Wöber, Nick Viergever, Luis Orejuela, Mitchell Dijks, Deyovaisio Zeefuik, Hakim Ziyech, Carel Eiting, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Siem de Jong, David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Vaclav Cerny, Kasper Dolberg en Justin Kluivert