Ik zeg je: het gaat lastig worden voor Ajax. Het kan wel eens gaan spoken

"Ik zeg je: het gaat lastig worden voor Ajax. Het kan wel eens gaan spoken"

Gepubliceerd: woensdag 20 september 2017 om 08:33wo 20-09-2017 om 08:33

Sjaak Polak denkt dat Scheveningen een kans maakt tegen Ajax. De oud-voetballer verwacht wel dat de amateurs alleen kunnen verrassen als de Ajacieden met fysieke ongemakken kampen.

"Stiekem hoop ik op een stunt. Dat vind ik mooi. In Engeland gebeurt het ook, dat een vierdeklasser een club uit de Premier League uitschakelt. Dat zou nu ook ineens kunnen gaan gebeuren", zegt Polak in gesprek met De Telegraaf. "Als elf Ajacieden met diarree de bus uitstappen, maakt Scheveningen een kans. Maar we moeten realistisch blijven. Als Ajax gewoon tempo gaat spelen, wordt het lastig."

Polak denkt wel dat de druk voor de Ajacieden te groot kan worden. Van die druk moet Scheveningen zien te profiteren. "Ze hebben kwaliteiten, maar het is op dit moment chaos bij Ajax. Ze komen er gewoon niet uit. Ze weten niet wat ze met hun geld moeten doen en liggen al uit de Champions en Europa League. Die 1-1 bij ADO was ook een klap. Dat gaat in de koppen zitten. Nu moeten ze onder druk naar Scheveningen en ik zeg je: het gaat lastig worden voor Ajax. Het kan wel eens gaan spoken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws