Roda JC tankt vertrouwen met eenvoudige zege in eerste bekerronde

20-09-2017 18:51
30

Roda JC heeft op eenvoudige wijze de volgende ronde van de KNVB Beker bereikt. De ploeg van de geplaagde Robert Molenaar zegevierde met 0-5 tegen de amateurs van Capelle.

Al na zes minuten kon Capelle in de achtervolging door de 0-1 van Dani Schahin. Toen Nathan Rutjes er na dertien minuten spelen 0-2 van maakte, was de wedstrijd gespeeld. Na de 0-3 van Mario Engels geloofde niemand er meer in bij de amateurs.

In de tweede helft leek ook Roda het wel te geloven. De wedstrijd zakte naar een bedenkelijk niveau. Roda maakte in de 84e en de 85e minuut 0-4 en 0-5 via invaller Célestin Djim. Door de overwinning tankt Roda JC weer wat vertrouwen, want de afgelopen weken was het bar en boos in Kerkrade. Roda gaat zaterdag op bezoek bij Heracles Almelo.