Korte paniek rond De Jong: De dokter zei dat ik blauw aangelopen was

  Korte paniek rond De Jong: "De dokter zei dat ik blauw aangelopen was"

  vrijdag 22 september 2017 om 13:45

  De schrik zat er even goed in bij Luuk de Jong toen hij zondag in de Eredivisie-topper tussen PSV en Feyenoord de knie van Steven Berghuis in zijn ribben kreeg. De spits liep blauw aan.

  "Na de botsing was het voor mij proberen adem te krijgen, want door die klap was alle lucht uit m'n longen", verklaart De Jong aan Omroep Brabant. "Ik probeerde te ademen, maar op een of andere manier lukte dat niet. Dan krijg je wel even angst in je hoofd: wanneer komt je adem terug?"

  De PSV-spits zocht de catacomben op en kwam langzaam weer terug op aarde. "Mijn adem kwam langzaam terug. De dokter zei dat ik redelijk blauw aangelopen was. Het was wel even paniek, maar het ging gelukkig redelijk snel beter."

  De Jong is niet op tijd fit voor de volgende wedstrijd van PSV, uit tegen FC Utrecht. Door kneuzingen aan zijn ribben en in de long- en hartstreek moest hij in de nacht van zondag op maandag ter controle in het ziekenhuis blijven. Het is nog niet bekend wanneer De Jong zijn rentree kan maken, maar het lijkt niet heel lang te duren.

  Plaats een reactie

  DubRtd +15291
  vrijdag 22 september 2017 om 13:50
  En daarom heb je dus een ribbenkast.
  Anders krijg je die knie in je hart of longen.
  Vind ik leuk
  Guusman +5885
  vrijdag 22 september 2017 om 13:53
  Oh ik dacht al, wat doet dat ding daar ;)
  Vind ik leuk
  vrijdag 22 september 2017 om 14:37
  Ja omdat je maar een blauwe maandag die ballen erin schoot ! Sjonge jonge
  Vind ik leuk
  mcmodd +19840
  vrijdag 22 september 2017 om 14:46
  Fijn dat'ie weer overeind krabbelt, hij lag er wel even raar bij op het veld. Of hij weer spoedig op het veld staat in wedstrijden moeten we maar weer afwachten, tenslotte was hij net bezig om weer wat tijd vol te spelen bij PSV.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Korte paniek rond De Jong: "De dokter zei dat ik blauw aangelopen was"