Huntelaar in bloedvorm in de Arena: fraaie winst als spits Ajax aan zege helpt

Huntelaar in bloedvorm in de Arena: fraaie winst als spits Ajax aan zege helpt

24-09-2017 11:00

Ajax hoopt zijn blazoen iets op te poetsen in het thuisduel met Vitesse. De Amsterdammers presteren in de Arena hoe dan ook een stuk beter dan buitenshuis. Klaas-Jan Huntelaar en Hakim Ziyech daar in grote mate verantwoordelijk voor.

Speel mee: Huntelaar maakt weer het verschil voor 2,07 je inzet! KLIK HIER!

Ajax won zijn laatste tien Eredivisie-optredens voor eigen publiek. Daarin lieten de hoofdstedelingen bovendien telkens minstens twee keer het net bollen. In de twee thuiswedstrijden van dit seizoen werden FC Groningen (3-1) en PEC Zwolle (3-0) met duidelijk verschil opgerold. In beide duels namen Huntelaar en Ziyech het elftal bij de hand.

Ziyech kwam in beide duels tot scoren, terwijl Huntelaar tegen PEC zelfs twee keer de trekker overhaalde. De spits, die opnieuw de voorkeur lijkt te krijgen boven Kasper Dolberg, werd niet voor niets opgenomen in de voorselectie van Oranje. Voor een zege van Ajax en een goal van Huntelaar krijg je 2,07 keer je inzet. Als Ziyech een van de doelpuntenmakers is, levert dat 2,50 op.

Ajax treft hoe dan ook een geplaagd Vitesse. De Arnhemmers verloren in de Europa League met 2-3 van SS Lazio en kwamen vervolgens in de Eredivisie niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen VVV-Venlo. De grootste dreun volgde woensdag, toen de amateurs van Swift aan het langste eind trokken in de eerste ronde van de KNVB Beker.

Speel mee: Huntelaar maakt weer het verschil voor 2,07 je inzet! KLIK HIER!