'We zijn allemaal ziek geweest van de uitschakeling en daarna ook afgekraakt'

'We zijn allemaal ziek geweest van de uitschakeling en daarna ook afgekraakt'

23-09-2017 21:56
5

Jorrit Hendrix is dit seizoen voor het eerst een onbetwistbare basisspeler bij PSV. De 22-jarige middenvelder hoopt in die rol meer verantwoordelijkheid te nemen op het veld.

PSV begon zeer zwak aan het seizoen, maar Hendrix hoopt dat de weg omhoog is ingezet. "We zijn allemaal ziek geweest van de uitschakeling in Europa en daarna ook afgekraakt in de media", zegt de Limburger in het Eindhovens Dagblad. "Dat hoort er bij PSV nou eenmaal bij, daar moet je tegen kunnen."

Wedden

Meer odds

"Ik denk dat we ons goed hersteld hebben, met alleen een negatieve uitschieter in Heerenveen (2-0). Als dit elftal meer op elkaar ingespeeld raakt, kunnen we onszelf zeker nog verbeteren", aldus Hendrix. Door een nederlaag van Feyenoord tegen NAC Breda ligt er een uitgelezen mogelijkheid voor PSV om de koppositie te pakken. Dan moet wel gewonnen worden van FC Utrecht.

De Eindhovenaren deden het de laatste jaren evenwel uitstekend in de Domstad. "Dat we de afgelopen jaren vaak gewonnen hebben, zegt niks. Het is leuk om af en toe aan terug te denken, maar niet meer dan dat", besluit Hendrix.