Arbiter Kamphuis geeft penalty aan Feyenoord: 'Ongelooflijk, het was er geen'

Arbiter Kamphuis geeft penalty aan Feyenoord: 'Ongelooflijk, het was er geen'

24-09-2017 07:05
31

Mounir El Allouchi kan zijn geluk niet op na de 0-2 zege van NAC Breda op bezoek bij Feyenoord. De middenvelder 'krijgt de lacht niet meer van zijn gezicht', maar er was een moment in De Kuip dat het huilen hem nader stond dan het lachen.

Scheidsrechter Jochem Kamphuis gaf in de tweede helft bij een 0-1 stand een strafschop aan Feyenoord. Hij wees naar de stip na een lichte duw van El Allouchi tegen Sofyan Amrabat. "Ongelooflijk. Het was er geen. Kijk er de beelden maar op na", reageert de hoofdrolspeler tegen BN/De Stem. "Ik duw hem met mijn borst."

"Mijn armen deed ik expres wijd naar achteren om maar niet de indruk te wekken dat ik hem zou wegduwen", vervolgt El Allouchi. "Maar ja, hij valt en de bal gaat op de stip. Gelukkig is Mark (Birighitti, red.) hartstikke scherp." De 22-jarige Roosendaaler genoot van zijn eerste optreden in De Kuip. "Geweldig als die tunnelklep opengaat."

Van Kuipvrees was geen sprake. "Nee, daar ben ik denk ik te nuchter voor. Ik probeer gewoon te vechten en de punten binnen te halen. Als je al deze mensen in het stadion ziet, geeft je dat alleen maar een extra kick", aldus El Allouchi. "Echt, het gevoel bij deze avond is onbeschrijflijk."