'Veel spelers in de Eredivisie weten nog niet hoe goed hij is, hij is ons geheim'

'Veel spelers in de Eredivisie weten nog niet hoe goed hij is, hij is ons geheim'

24-09-2017 07:52
10

Nasser El Khayati werd door zijn fraaie goal tegen Sparta verkozen tot man van de wedstrijd bij ADO Den Haag. De smaakmaker van de Hagenaars gaf de fles champagne evenwel meteen aan teamgenoot Tom Beugelsdijk.

El Khayati drinkt geen alcohol, maar vond ook dat Beugelsdijk de fles verdiende. "Hij heeft echt al zijn duels gewonnen. Je ziet de oude Beugelsdijk de laatste tijd echt terugkomen. Hij was geweldig", zegt de aanvaller tegen Voetbal International. "Als ik niet had gevonden dat hij zo goed was, had ik de fles gewoon in het midden van de kleedkamer gezet en had iedereen ervan mogen drinken."

Het kunststukje tegen Sparta was alweer de derde goal van El Khayati dit seizoen. "Het was een pareltje", stelt ploegmaat Edouard Duplan. "Veel spelers in de Eredivisie weten nog niet hoe goed Nasser is. Laten we dat maar zo houden. Hij is ons geheim."

El Khayati blijft kalm onder zijn heldenrol. "Ik ga lekker de wedstrijd van Barcelona terugkijken. Dat is mijn toetje van de avond, daarna lekker slapen", liet hij na de wedstrijd weten.