Feyenoorder over eigen optreden tegen NAC: 'Heb een oké-gevoel overgehouden'

Feyenoorder over eigen optreden tegen NAC: 'Heb een oké-gevoel overgehouden'

24-09-2017 09:06
35

Sam Larsson wil niet te lang stilstaan bij de nederlaag van Feyenoord tegen NAC Breda. Volgens de Zweed moet de blik snel gericht worden op het Champions League-duel met Napoli van dinsdag.

"Het heeft geen zin om nogal te veel te klagen over deze wedstrijd. We moeten ons focussen op het volgende duel en dat is gelijk een geweldige om te mogen spelen", zegt Larsson tegen NU.nl. De vleugelaanvaller begon op de bank, maar loste in de 54e minuut de tegenvallende Bilal Basacikoglu af. Hoewel NAC daarna werd teruggedrongen, bleef de gelijkmaker uit en werd het zelfs 0-2.

"Je kan moeilijk zeggen dat je goed hebt gespeeld als je hebt verloren, maar ik heb een oké-gevoel overgehouden aan mijn eigen optreden", aldus Larsson. "Ik moet nu deze lijn doortrekken. Gelukkig hebben we dinsdag alweer een wedstrijd en dan kunnen we deze nederlaag wegspoelen." Door de terugkeer van Steven Berghuis is de kans evenwel groot dat hij weer op de bank zit.

"Ik wil daar nu nog helemaal niet over nadenken", stelt de ex-speler van Heerenveen. "Ik ben nog te teleurgesteld over deze wedstrijd. Mijn kans komt vanzelf als ik mijn best blijf doen op de training." Hij beseft dat het snel beter moet met Feyenoord. "Het mag duidelijk zijn dat we niet in een flow zitten. Het enige wat we nu kunnen doen is hard werken en onze verantwoordelijkheid nemen."